Končno morje – počitnice 2018

1 peta objava

Končno dopust. Priznam, da sem letošnjega težko čakala. Malo manj sem se veselila pakiranja in celotnih priprav za 8 člansko družino. Vsako leto gre z nami tudi moja nečakinja, ki je letos privlekla dva kovčka. Enega za oblačila in enega za kozmetiko. No, tudi moje punce niso nič boljše in bi za 14 dni vzele s sabo tričetrt svoje omare. Ni mi jasno kako je mojima uspelo, da sta brez neke večje nervoze spakirala za 6 člansko družino. Imeli smo belo 101-ko. Zadaj smo sedeli/lezali štirje otroci. Pod nogami ni bilo praznega prostora, ker so ga zapolnile vrečke s stvarmi. S 101-ko smo vlekli prikolico, predšotor, dva šotora igluja, gumjasti čoln, motor, kolesa in vse ostalo 😂. Eno leto se spomnim, da je naša muca Capi skotila 6 mladičev, za katere nismo imeli “varstva” in smo jih vzeli s sabo, v kamp … hehehehe.

Skratka, dopust se je začel. Vreme nam je naklonjeno, morje je čisto in osvežujoče, spimo dlje kot običajno in tudi jemo več kot običajno. Na krožnikih se znajde veliko sezonske zelenjave in tudi več morske hrane.

IMG_20180716_132309_resized_20180716_013516412

Danes sem “ujela” tuno Mexicano od Delamaris-a, ki je rahlo začinjena s pekočim čilijem in ravno prav strastna za vroče poletne dni. Tuna Mexicana je bogata z beljakovinami, je brez konzervansov in ostalih aditivov ter brez glutena. ❤️

dav

Želim vam brezskrbne počitnice … ♥

tuna-mexicana_sl

No Comments Yet

Leave a Reply