Uporabi stopnice

 


Skozi tisočletja – od prazgodovine do danes, smo se iz lovcev/nabiralcev preoblikovali v sedečo generacijo ljudi. Način življenja in tehnologija sta razlog, da se vedno manj  gibamo, skozi dan uporabljamo prevozna sredstva, dvigala, tekoče stopnice, parkiramo neposredno pred vhodom. V večernih, poznih urah pa skušamo z uro intenzivnega gibanja/treninga  nadomestiti vse za nazaj. Poznano?

Kaj pa če izbereš drugo pot? Stopnice so na vsakem koraku – uporabite jih za vadbo! V pomoč vam bo video, ki vas bo vodil postopoma po korakih. Nič ne bo narobe, če boste zaradi različnih omejitev več časa posvetili samo enemu koraku oz. drugače povedano … tudi, če samo hodite po stopnicah vsak dan, bo super. Imejte v mislih, da ima gibanje preko celega dneva velik vpliv na vaše počutje zato ga ne zanemarjajte z mislijo, da boste vse nadoknadili na treningu, pa če bo še tako visoko intenziven.


Seveda bo med vami tudi kdo, ki zaradi zdravstvenega stanja stopnic ne sme uporabljati, ampak upam, da vas video vseeno motivira toliko, da naredite kakšen korak več, pa čeprav samo po ravnem.

Za dobro regeneracijo mišic po napornem treningu, ne pozabite nadomestiti izgubljen #magnezijKrka300 in #boditeneustavljivi 

Powered by Magnezij Krka 300

No Comments Yet

Leave a Reply