izobraževanje trenerjev

Postanite VIIT licencirani trener in trenerka ter se nam pridružite!

V Formi z Alenko Košir nekajkrat na leto organizira dvodnevno vikend izobraževanje, ki omogoča pridobitev licence za trenerja VIIT Alenka Košir. Opravljena delavnica je predpogoj za pristop k izpitu za pridobitev licence, ki velja eno leto z možnostjo podaljšanja.

Z licenco VIIT Alenke Košir ste po opravljenem izpitu in pridobljeni licenci upravičeni izvajati treninge VIIT Alenke Košir na svoji lokaciji, pod pogojem upoštevanja predpisanih programov in pravil. Pravila licenciranja in natančni pogoji so predstavljeni udeležencem delavnice.

Cena: 395 EUR (+ DDV)

Cena vključuje:

– udeležbo na dvodnevnem izobraževanju (teoretični in praktični del),
– gradivo,
– Knjižica receptov in Knjižica receptov 2
– kolebnico VIIT®,
– blazino VIIT®,
– sadje in topla pijača (kava, čaj…) oba dneva.

Za prijavo na delavnico morate imeti:
1. diplomo Fakultete za Šport ali izpit/licenco, ki vam omogoča izvajanje skupinskih športnih treningov skladno s predpisi.
2. do delavnice obvezno opravljenih najmanj 15 ur vadbe na treningih VIIT Alenka Košir (ko pridete prvič, se oglasite pri vaditeljici, da vas zavede v evidenci). Skupno morate do dneva izpita opraviti vsaj 30 ur treninga VIIT Alenka Košir.
3. motivacijo in vizijo izvajati treninge VIIT Alenka Košir na svoji lokaciji, ki je primerno opremljena.

Dokazila po točkah 1. in 2. ter z opis vizije pod točko 3. in osebnimi podatki (ime, priimek, naslov, kontaktni telefon, datum rojstva) pošljite na naslov izobrazevanje@alenkakosir.si. Če bodo prijave presegle število razpisanih mest, si pridržujemo pravico izbire najustreznejših kandidatov.

Datume naslednjih izobraževanj bomo objavili na naši spletni strani in na naši Facebook strani, povpraševanje pa nam lahko pošljete že prej, na izobrazevanje@alenkakosir.si.

Alenka Košir
V formi z Alenko Košir

VIIT novičke

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.