alenka-trening

Skupinski treningi VIIT

Vodeni Interdisciplinarni Intenzivni Trening, je avtorsko delo in ni samo visoko intenzivni intervalni trening. Na treningu VIIT so izbrane vaje in načela različnih športnih zvrsti, ki so združeni na podlagi mojega strokovnega znanja in izkušenj iz prakse, s katerimi vplivamo na vse segmente splošne kondicijske pripravljenosti. VIIT je zasnovan tako, da izredno hitro vpliva na boljšo kondicijsko pripravljenost telesa in nam omogoča hitro transformacijo telesa. Vsebuje elemente funkcionalne vadbe, metaboličnega treninga in tudi zametke joge, pilatesa, atletike, gimnastike, baleta ter ritmike. V eni uri vadbe, gibanja izpeljemo tako, da kar se da celostno vplivamo na naše telo. Za skladnost gibanja so zaslužne različne gibalne sposobnosti od gibljivosti, ravnotežja, preciznosti, koordinacije, hitrosti, moči in vse do vzdržljivosti, agilnosti ter propriocepcije. Vse je potrebno uravnotežit oz jih razvijati po nekem dopolnjujočem konceptu, kar je tudi eno izmed pomembnejših načel treninga VIIT.

Primeren je tako za ženske kot moške, začetnike in vrhunske športnike, kajti vsak dela po svojih zmožnostih in vadeči imajo vedno na razpolago vajo v osnovni, lažji ali težji izvedbi. Glasba ne narekuje ritma, ki bi ga morali vsi loviti, pač pa je samo za ozadje.

VIIT predstavlja bistveno orodje pri razvoju popolne telesne pripravljenosti in hkrati zelo učinkovito orodje za izgorevanje maščob. Poizkusite, ne bo vam žal.

“ Pomembnih problemov, ki smo jih ustvarili…ne moremo rešiti na isti stopnji razmišljanja, na kateri smo bili, ko smo jih ustvarili.” Albert Einstein

Individualna vadba VIIT

Individualna vadba je v vseh pogledih prilagojena posamezniku. Lahko izbirate med različnimi lokacijami izvajanja, bodisi na vašem domu, v naravi ali v športnih prostorih po vaši izbiri. Prav tako je časovna komponenta prepuščena vašim željam. Vrsto treninga izberemo skupaj glede na cilje, ki jih želite doseči in upoštevajoč načelo sistematičnosti, postopnosti in racionalnosti. Vsakega posameznika obravnavam kar se da celostno in po načelu vsestranskega razvoja. Moja želja je, da se posameznik aktivno in zavestno vključi v proces spreminjanja ter sprejme gibanje kot pomemben del vsakdanjega življenja.

Za individualne treninge pišite na info@alenkakosir.si.

VIIT novičke

Naročite si
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.