FB cover_brez robu

Ustavi se!

Zapri oči!

Globoko vdihni!

To je tvoj čas!

Čas zate!

Pusti skrbi doma!

Naredi nekaj zase!

To si zaslužiš!

Začuti svoje telo!

Naj se poveže z dušo!

Razvajaj se v dobri družbi!

To bo neprecenljiva naložba zate!

VIKEND ZATE 2018!

HK_L8678

Letošnji VIKEND ZATE bo potekal v prestižnem hrvaškem golf in SPA resortu s petimi zvezdicami, ki leži tik ob morju v severozahodni Istri v bližini Umaga, v Kempinski Hotel Adriatic Istria.

Čudovito opremljen hotel s 186 luksuznimi sobami s terasami in balkoni, z zasebno plažo, golf igriščem in sprostitvenim SPA centrom, ki se razteza na 3000 m2 bo gostil letošnji, že šesti po vrsti, VIKEND ZATE 2018. Kempinski veriga hotelov je najstarejša v Evropi, saj je bila ustanovljena v Ženevi že davnega leta 1897. Po 120. letih delovanja obsega 76 petzvezdičnih hotelov v Evropi, na Bližnjem vzhodu, v Afriki, Aziji in Ameriki. Kempinski Adriatic Istria je eden izmed njih. Obkrožajo ga nasadi oljk in vinogradov s prekrasnim pogledom na Jadransko morje.

Utrinke preteklih Vikendov zate si lahko pogledate v videu.

 

Vikend zate je namenjen prav vsem in za udeležbo ne potrebujete določenega gibalnega predznanja. Pustite vsakdan za sabo in se prepustite udobju sprostitve v Kempinski Adriatic Istria hotelu.

PRIJAVI SE na tradicionalni, šesti  VIKEND ZATE 2018.

ALENKA KOŠIR

IRM_1064_p

Je ustanoviteljica V formi z Alenko Košir, prof. športne vzgoje, ambasadorka aktivnega življenja, mamica treh otrok, zadnje čase pa najbolj znana po avtorski vadbi VIIT in zdravih, enostavnih, okusnih receptih, ki jih redno objavlja na svoji Facebook strani V formi z Alenko Košir.

Zakaj se je leta 2013 odločila, da organizira prvi Vikend zate?

»Ujeta v dnevnem hitenju in preobremenjena z vsakdanjimi obveznostmi, sem začela razmišljati kakšen oddih bi bil pravi zame, da si napolnim baterije. Samo ležanje, odpade. Prav tako hitenje z ene vadbe na drugo, odpade. Program mora biti aktualen, strokoven, zabaven, sproščujoč in tak, da kljub vsemu najdeš čas tudi za klepet z najboljšo prijateljico. In tako je nastal. Prvi Vikend zate, leta 2013. Vendar, vsako leto vas je bilo več udeležencev in Vikend zate je postal takšen, kot si ga je želela večina. Vsako leto pripravimo program z željo, da v vas pusti poseben pečat za vedno in tudi letos ne bo drugače. Z mano bodo vrhunski strokovnjaki z različnih področij. Sinta, Mario, Adriana in Špela v čast mi je, da boste moji gosti na Vikendu zate 2018.”

Trening: VIIT za pozabljene, a pomembne dele telesa.

Danes veliko pozornosti namenjamo večjim mišicam in delom telesa, ki se nam zdijo vizualno bolj izpostavljeni. Pozabljamo pa na tiste dele, ki so zaslužni za dobro funkcioniranje našega telesa. Verjamem, da je že vsak med vami slišal za rek o verigi, da je močna toliko kot je močen njen najšibkejši člen. In po takem principu deluje tudi naše telo. Nič vam ne koristijo velike mišice, če se ne morete niti predkloniti, da bi si zavezali vezalke. Veliko pozornosti pri “modernih” vadbah se namenja treningu moči in vzdržljivosti, kaj pa ravnotežje, gibljivost, propriocepcija… o vsem tem in še veliko praktičnih nasvetov boste dobili na treningu VIIT.

 Poglej si PROGRAM.

SINTA SOEKADAROVA

Ponovno bo z nami Sinta Soekadarova, moja dolgoletna prijateljica, mama, osebna trenerka, joga učiteljica in učiteljica gibanja, ki je na Vikendu zate 2017 z jogo navdušila še tako goreče nasprotnike joge. Letos je za vas pripravila dve posebni joga delavnici. Joga v soboto: “Bodite neustavljivi!”, bo bolj dinamična in vas bo aktivirala s takšno energijo, da se boste težko ustavili. Joga v nedeljo: “Back to the roots!”, pa vas bo vrnila h osnovam/koreninam. Obe joga delavnici sta primerni tudi za začetnike.

Več o Sinti si preberi TUKAJ.

MARIO SAMBOLEC

45

Je ustanovitelj Dr. Feelgood, predavatelj FZS, PN1, CSCS, ACA in MNU (v teku).

 • Mario, z vzdevkom dr. Feelgood, je eden vodilnih in najbolj priznanih strokovnjakov za prehrano pri nas. Svojo unikatno filozofijo »po zdravi pameti« ruši stereotip klasičnih »fitneserskih« diet in tistih, ki pravijo, da so za zdravje potrebne skrajnosti.
 • Mario se predstavi kot prehranski agnostik – neopredeljen v svetu prehrane in odprt za različne znanstveno podprte pristope, ki so lahko uporabni ter učinkoviti v praksi za cilj posameznika, s katerim sodeluje.
 • Njegovo podjetje dr. Feelgood utira nove smernice zdravemu odnosu do lastnega telesa in uči o pomenu primerne vadbe ter prehrane za posameznika in njegov specifičen cilj. Najsi bo ta več energije, boljše počutje, odpraviti določeno zdravstveno težavo, izoblikovati atletsko postavo ali za vselej izgubiti nekaj odvečnih kilogramov.
 • Mario je dejaven v različnih športih, kot trener za osnovno/specifično pripravo in svetovalec za športno prehrano ter uporabo prehranskih dopolnil.
 • Feelgood je vključen v pravzaprav vse pomembnejše slovenske revije in publikacije, njegovo ime najdete na mnogih spletnih portalih in je reden strokovni gost v televizijskih oddajah. Napisal je na stotine člankov, ki so v celoti zbrani na blogu internetne strani drfeelgood.si.
Predavanje: Feelgood prehana #pozdravipameti.

V prehranskem svetu kjer danes vladajo skrajnosti, obstaja pristop po zdravi pameti, ki združuje izsledke najnovejše ter objektivne znanosti z nešteto zgodbami o uspehu različnih posameznikov, ki so nam zaupali v preteklem desetletju. Dr. Feelgood praksa je usmerjena na potrebe, želje, navade in cilje vsakega posameznika ter se ponaša z neopredeljenostjo pri svetovanju.

7 ključnih tem predavanja:

 1. Hiearhija prehranskih prioritet – naj kaj je potrebno biti najbolj pozoren pri prehrani za videz in športni rezultat ter kaj se spremeni, če je glavni cilj zdravje?
 2. Feelgood koncept BeZeG – osnove za oblikovanje zdravega obroka.
 3. Stres in povezava s prehrano, gibanjem, spanjem in prehranskimi dopolnili.
 4. Koža, lasje, nohti – katera hranila so najpomembnejša in v katerih živilih se nahajajo?
 5. PMS in menstruacija – simptomi in nasveti za obvladovanje telesne teže ter apetita.
 6. Ohranjanje mišične mase in kostne gostote s primerno vadbo in prehrano.
 7. Skupne lastnosti uspešnih diet: 3 točke, ki so skupne tako LCHF, veganstvu in vegetarijanstvu, Paleo, Scandi, idr.

ANDREA ZANARDI

DSC_3759

Andrea je Argentinka, ki živi v Sloveniji 15 let. V Argentini se je v plesni šoli svoje mame in  tudi drugje učila orientalskega plesa, flamenka, stepa in jazz baleta ter si pridobila certifikat učiteljice plesa. Še vedno se redno udeležuje delavnic v tujini. Je ena izmed bolj gracioznih in elegantnih orientalskih plesalk ter učiteljic v Sloveniji. Poučuje tako mlajše plesalke-tekmovalke Plesnega kluba Miki kot odrasle ženske, ki si redno vzamejo čas za ples, čas zase.

Plesna delavnica: Ženska energija in gracioznost 

Mnoge ženske je k orientalskemu plesu pritegnila potreba po ponovni povezanosti s svojo žensko energijo. In ravno ta je v trenutnih časih precej pomembna. Živimo v času, ko smo velikokrat osamljene, čutimo praznino, smo preobremenjene. S plesom si povrnemo stik z lastno ustvarjalnostjo in intuicijo. Mnogim ženskam pomaga pristopiti do lastnega telesa, vključno z njihovo seksualnostjo. Omogoča stik do svoje mehkobe, ljubezni, stik z otrokom v sebi. Na ta način se lažje odzivamo na dražljaje, ki neprestano zastavljajo vprašanja naše samopodobe.

Ženska energija je prav tako pomembna kot moška moč. In to je razlog, da ženske lahko svojo ženskost spoznavajo skozi čudoviti orientalski ples, ki prinaša številne koristi za zdravje žensk: pomaga izražati čustva, sprejemati občutke žalosti, veselja ipd, kar se odraža na telesu.  Izražanje čustev zagotavlja občutek olajšanja, miru in harmonije.

Andrea podajanje orientalskega plesa kombinira z drugimi plesnimi znanji. Delavnica orientalskega plesa vključuje predvsem izolacije bokov, prsnega koša in rok ter kombinacije vseh. Le te popeljejo gibanje v fluidnost, nežnost in mehkobo.  Cilj delavnice je prepoznati sebi lastno graciozno gibanje, poudarek bo na gibanju prsnega koša, rok in glave. Priporočena so oblačila v katerih ob dobrem počutju izražate svojo ženstvenost.

ŠPELA KODERMAN 

Spela Koderman

Špela je po izobrazbi magistra marketing managementa. Ima več kot 10-letne mednarodne izkušnje tako s področja marketinga kot tudi s področja organizacije dogodkov. Obožuje dinamiko raznolikosti projektov in delo z ljudmi.

Že od najstniških let jo zanima zdrav način življenja,  v zadnjih letih pa se izobražuje tudi s področja ohranjanja vitalnosti in zagotavljanja dolgoživosti (hormonska joga, taoistične vaje, tradicionalna kitajska medicina).

Leta 2014 se je spoznala z obrazno jogo in bila tako zelo pozitivno presenečena nad rezultati, da si je zaželela to znanje deliti naprej. Pridobila je licenco za inštruktorico joge obraza in od takrat dalje s srčnostjo poučuje jogo obraza na individualnih in skupinskih tečajih. Zaveda se, da je vsak obraz unikaten, zato se na srečanjih posveti vsakemu posamezniku, z namenom zagotavljanja kvalitetne izkušnje. Največja nagrada zanjo je, ko vidi navdušenje in zadovoljstvo stranke nad spremembo, ki jo je dosegla v kratkem času.

Joga obraza: Pomladi se na naraven način

Spoznali boste kaj je joga obraza in kako deluje. Špela vam bo zaupala kako odpraviti neželene učinke, ki jih čas, gravitacija in stres pustijo na obrazu ter kako se lahko uspešno in povsem naravno spopademo z gubicami in drugimi nevšečnostmi. Prav tako boste izvedeli kako dvignemo in učvrstimo celoten obraz ter dosežemo bolj mladosten in sijoč izgled.  Predavanje ne bo samo teoretično, ampak tudi praktično. Zato se pripravite, da lahko začutite tudi katero od mišic na obrazu, ki je do sedaj še niste!

sponzorji


UTRINKI VIKENDA ZATE 2017
KDAJ, KJE in KAJ?

Klikni na =>   PROGRAM 

CENA?

Klikni na => PRIJAVNICO

KJE SE PRIJAVIM?

Piši na =>  barbara@privilegium-slovenia.si

 

 

SODELUJOČI PARTNERJI

Magenzij Krka 300_logo B-1
Electrolux-logo
logo MAJAS CLOSET-1
dr.FG
 
 
VIIT novičke

Naročite si
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.