VIKEND ZATE 2019 se vrača v Slovenijo.

Že sedmi tradicionalni Vikend zate je namenjen vsem,

ki potrebujete krajši oddih, da si napolnite baterije.

Se morda spomnite kdaj ste sebe postavili na prvo mesto?

Kdaj ste si vzeli nekaj dni za razvajanje?

VIKEND ZATE 2019 bo enkratna priložnost.

09NLPstudioLOW1

Na severovzhodu Slovenije se v Moravskih Toplicah nahajajo terme Vivat. Termalna voda v Termah Vivat izvira iz lastnih vrelcev. Zdravilna bela termalna voda prihaja iz globine 900 m, črna termo-mineralna voda s posebnimi zdravilnimi lastnostmi pa iz globine 1250 m in ji pravijo tudi »črno zlato«. Zaradi dokazanih blagodejnih učinkov in doseganja visokih temperatur pri izviru je moravska voda edinstvena ne le v Evropi, ampak tudi v svetovnem merilu. Poleg termalnih storitev, nudi Hotel Vivat****Superior pestro izbiro wellness in zdravstvenih storitev. Wellness Vivat temelji na zgodbi petih kitajskih elementih (voda, les, ogenj, zemlja in kovina) z raznoliko izbiro masaž, kopeli, programov za nego telesa, tretmajev za odpravo celulita ter programov za zmanjšanje telesne teže. V svetu savn Vivat najdete finske, turške, infra, zeliščne savne, tilarij, bazen za knajpanje in tematsko savno Cimprana Kuča.

Utrinke preteklih Vikendov zate si lahko pogledate v videu.

 

Vikend zate je namenjen prav vsem in za udeležbo ne potrebujete določenega gibalnega predznanja.

PRIJAVI SE na tradicionalni, sedmi VIKEND ZATE 2019.

ALENKA KOŠIR

Alenka Košir, je ustanoviteljica V formi z Alenko Košir, prof. športne vzgoje, ambasadorka aktivnega življenja, avtorica vadbe VIIT, ki letos praznuje 9 let… Sama pravi, da je običajna ženska, partnerka, mamica trem in mačeha dvema srčkoma, ljubiteljska kuharica … Rada ima naravo, ples in klasično glasbo. Sprošča jo skrb za rože in skrb za dom. Ne verjame v skrivne recepte in bližnjice za boljše življenje, hkrati pa močno verjame, da si z ustreznim znanjem lahko olajšamo marsikatero pot do cilja in dosežemo vse kar si močno želimo. Spremljate jo lahko na Facebook in Instagram strani @vformizalenkokosir.


Zakaj se je Alenka leta 2013 odločila, da organizira prvi Vikend zate?

»Vsakodnevno hitenje in preobremenjenost z obveznostmi, to je skupni imenovalec večine sodobnih žensk. Ne znamo reči NE drugim in sebi DA! In vedno, ko se to zgodi imamo slabo vest, kar pa seveda ni prav. Vsaka ženska si zasluži čas zase in oddih da si napolni baterije. Sama nisem pristaš tega, da bi samo poležavala na oddihu. Rada se družim in izmenjujem znanja, rada se učim, rada imam gibanje ampak ne toliko, da bi hitela z ene vadbe na drugo. Torej, ko sem prvo leto pripravljala program sem upoštevala predvsem to, da je program aktualen, strokoven, zabaven, sproščujoč in tak, da kljub vsemu najdeš čas za klepet z najboljšo prijateljico. In tako je nastal. Prvi Vikend zate, leta 2013. S šestnajstimi udeleženkami smo začele zgodbo Vikendov zate v Termah Dobrna.”

965415_553200494756510_297907787_o

“Letošnjega Vikenda zate 2019 se neizmerno veselim. Verjamem, da smo pripravili zelo aktualen program, ki mi ga bodo pomagali uresničiti vrhunski strokovnjaki z različnih področij. Sinta, Ana in Lili, hvaležna sem, da boste moje gostje na Vikendu zate 2019 in hvala vsem sponzorjem, ki nas boste razvajali.”

sponzorji_2019

Trening: Wake-up VIIT za dober začetek dneva

Alenka vam bo razkrila kakšno gibanje/vadba je priporočljiva za dober začetek dneva? Spoznali boste rutino, ki vas bo prebudila in napolnila z energijo.

HK_L0162


Savnanje in delavnica suhega krtačenja

Ste se kdaj spraševali kaj sploh je suho krtačenje, kako se izvaja in katere so njegove prednosti? Želite bolj gladko kožo, želite pospešiti cirkulacijo kože in izboljšati delovanje limfe? Potem bo delavnica suhega krtačenja kot naročena za vas.

252-8004925404563_martini_art456_masana_etka_natur-b7c79ade0dd49d2d


SINTA SOEKADAROVA

Že tretje leto zapored bo z nami Sinta Soekadarova, zaradi svoje neizmerne energije in navdušenja, ki ga je med udeleženci Vikenda zate 2017 in 2018 sprožila. Sinta je čista duša, Alenkina dolgoletna prijateljica, mama, osebna trenerka, joga učiteljica in učiteljica gibanja. Joga z njo je posebno doživetje, ki ga ne pozabiš zlahka. Sinto lahko spremljate na Facebooku in na Instagramu @sintasworld.

Joga delavnica v petek: Reset & Recharge in joga delavnica v nedeljo: Remember.

Letošnji delavnici joge bosta v znamenju črke R, ki je 18 črka po abecedi in jo predstavlja številka 9. Število devet pa simbolizira univerzalno ljubezen, večnost, koncept karme, duhovnega razsvetljenja, duhovnega prebujanja, ljubezen, nesebičnost, usodo, poslanstvo duše … Številka 9 odmeva tudi pri učenju reči „NE“, lojalnosti, reševanju problemov, ljubezni do sebe, svobodi, visokim idealom … Obe joga delavnici sta primerni tudi za začetnike.


HK_L0684

Več o Sinti si preberi TUKAJ.

ANA DEBEVC PRAŠNIKAR

Ana Debevc Prašnikar, diplomirala na Medicinski fakulteti v Ljubljani l. 2003, specialistka interne medicine od l. 2010. Kroženje iz vseh področij interne medicine je opravljala v UKC Maribor, UKC Ljubljana, KOPA Golnik in SB Jesenice. Ožje področje delovanja je kardiologija, preventiva srčno-žilnih bolezni, srčno popuščanje in rehabilitacija srčnih bolnikov. Konstantno se izobražuje glede novosti v zdravljenju srčnih bolezni.

Od l. 2014 se izobražuje tudi na področju funkcionalne medicine, različnih prehranskih shem prilagojenih posameznikovemu obolenju, podpornega zdravljenja pri kronični utrujenosti, izgorelosti in avtoimunih boleznih. Njen hobi je nega kože, svetovanje pri različnih kožnih težavah, povezanih s sistemskim vnetjem v telesu. Od l. 2015 deluje tudi kot blogerka s svetovanjem o prehrani, pasteh modernih diet, pasteh konvencionalnega zdravljenja bolezni moderne dobe, o pomanjkanjih mikrohranil, lajšanju kožnih nepravilnosti. Njena misija je tudi osveščanje glede mentalnega zdravja, osvajanju pozitivnih vzorcev razmišljanja, gibanja in zdravega življenjskega sloga. Ano lahko spremlate tudi na Instagramu @antiageanasan.

Glede na njene bogate izkušnje in strokovno znanje, ki ga ima si lahko predstavljate, da bosta dve predavanji, ki jih je pripravila prava poslastica za vse, ki si želijo izboljšati kvaliteto svojega življenja.

Predavanje: SKRIVNOSTI ANTIAGE NEGE KOŽE 

Se sprašujete: Kaj pomeni antiage nega kože? Katere so najpomembnejše sestavine za podaljšan mladostni izgled kože? Katere so sestavine in izdelki, ki nimajo vloge pri upočasnjevanju staranja kože? Kako načrtovati primerno rutino nege?

Predavanje: VLOGA VITAMINOV in MINERALOV PRI STARANJU 

Vas zanima ali je uravnotežena prehrana dovolj? Prehranski dodatki: DA ali NE? Kateri dodatki pomagajo zmanjševati vnetja v telesu in zvišajo nivo energije? Katere osnovne laboratorijske preiskave priporoča Ana za opredelitev najpogostejših pomanjkanj?


LILI VODUŠEK

Lili Vodušek

Lili Vodušek ima dolgoletne delovne izkušnje na področju pijač v marketingu in prodaji. Zanimanja za vina so se začela med njenim 7 letnim bivanjem v Londonu, saj je imela na voljo širok nabor vin iz celega sveta. Izobraževala se je doma in v tujini. Je Sommelier I. stopnje, ima opravljen napredni certifikat o vinih in žganih pijačah WSET3 Wine & Spirit Education Trust, je uradni vinski degustator, ki zastopa potrošnike, sodelovala je na nekaj mednarodnih vinskih ocenjevanjih kot ocenjevalec. Prepotovala je številna vinorodna področija po Evropi, Južni Ameriki in Avstraliji. Izkušnje in lepe spomine bi rada delim z nami. V prostem času uživa v naravi, sprošča jo VIIT in kolesarjenje ter enogastronomija.

Great Gatsby vabi na #MoetMoment: o šampanjcih in peninah.

Kako piti šampanjec kot poznavalka? Predstavitev in degustacija šampanjcev Moët & Chandon. Kakšna je razlika med šampanjcem in penino? Kakšna je idealna temperatura serviranja? Kako izberemo ustrezne kozarce, kako odpremo steklenico, jo postrežemo…

1UTRINKI VIKENDA ZATE 2018
KDAJ, KJE in KAJ?

Klikni na =>  PROGRAM 

CENA?

Klikni na => PRIJAVNICO

KJE SE PRIJAVIM?

Piši na =>  barbara@privilegium-slovenia.si

 

 

SODELUJOČI PARTNERJI

 


 


 

himalaya-e1456250564548-540x209

 

Screenshot 2019-07-04 02.17.14

 

Screenshot 2019-07-04 02.23.01
 

 

Screenshot 2019-07-04 02.00.20
Prvi dan
Drugi in tretji dan

Vikend zate 2018