Že 8. tradicionalni dogodek VIKEND ZATE 2020 je bil prestavljen na mesec junij 2021. Dogodka se je udeležilo več kot 100 udeleženk. Zaradi dodatnega zanimanja bomo Vikend zate ponovili tudi v novembru, natančneje:

19.-21.11.2021

Dogodek  je namenjen vsem, ki potrebujete krajši oddih.

Za vas smo pripravili program, ki je aktualen, strokoven, zabaven, sproščujoč in tak, da boste kljub vsemu našli čas za klepet z najboljšo prijateljico.


Za VIKEND ZATE 2021 boste lahko vnovčili turistični vavčer 2020 in/ali BON21.

8. Vikend zate v juniju je potekal v Portorožu v hotelu Histrion 4*. Novembrski termin pa bomo izvedli v Grand hotelu Bernardin 5*. Kljub temu, da se selimo v hotel s 5* ostaja cena paketa nespremenjena.

Grand hotel Bernardin se ponaša z vrhunskim wellness centrom dobrega počutja Paradise Spa s savnami, različnimi masažami in notranjim bazenom z ogrevano morsko vodo.

Vse sobe imajo zasebni balkon s pogledom na morje. Hotel ima razkošno zasebno plažo.


Utrinke preteklih Vikendov zate si lahko pogledate v videu.

Vikend zate je namenjen prav vsem in za udeležbo ne potrebujete določenega gibalnega predznanja.

PRIJAVI SE na tradicionalni, osmi VIKEND ZATE 2021.

ALENKA KOŠIR

foto Nataša Kralj

Alenka Košir je ustanoviteljica V formi z Alenko Košir, prof. športne vzgoje, ambasadorka aktivnega življenja, avtorica vadbe VIIT, ki letos praznuje 10 let… Sama pravi, da je običajna ženska, partnerka, mamica trem in mačeha dvema srčkoma, ljubiteljska kuharica … Rada ima naravo, ples in klasično glasbo. Sprošča jo skrb za rože in skrb za dom. Ne verjame v skrivne recepte in bližnjice za boljše življenje, hkrati pa močno verjame, da si z ustreznim znanjem lahko olajšamo marsikatero pot do cilja in dosežemo vse kar si močno želimo. Spremljate jo lahko na Facebook in Instagram strani @vformizalenkokosir.

Kaj smo pripravili za vas na Vikendu zate 2021?
Poglej si PROGRAM VIKENDA ZATE 2021.

“Letošnje leto 2020 nam je postreglo s popolnoma neznanimi in nepredvidljivimi dogodki, ki nam krojijo prihodnost. Zaradi izjemnega programa, ki bo letos na že 8. Vikendu zate, srčno upam, da ga bo možno izpeljati. Vsako leto si želim, da bi pripravili program pisan na kožo vam-udeleženkam. Vikend zate 2021 bo v znamenju boljšega počutja, zdravja in seveda posledično izgleda.

Kar nekaj pozornosti bomo namenili pomenu beljakovin v našem vsakdanu. Vsakodnevni stres in preobremenjenost sta skupni imenovalec večine sodobnih žensk. Kam nas to pripelje in kako vse to vpliva na naše hormonsko ravnovesje, ki je dirigent vseh procesov v telesu… Tudi o tem bo veliko govora. Pa seveda o zdravju kože in kaj vse je v vaših rokah, da bo koža mladostna in sijoča. Danes veliko govorimo o mikrobiomu kože, a ali v resnici vemo kaj je in kako zelo je pomemben, da ostane naša koža zdrava? Vse to in kako poskrbimo, da bo naš mikrobiom v ravnovesju boste izvedeli na predavanju z naslovom: Vloga mikrobioma za zdravje kože.

Ker je gibanje zelo pomembno za kakovostno življenje, tudi tega ne bo manjkalo. Vsi gibalni programi so primerni tudi za začetnike. Z veseljem vam predstavljam letošnje predavatelje in programe, ki smo jih pripravili za vas. In nenazadnje, izjemo sem hvaležna vsem sponzorjem, ki nas boste razvajali.”

PRIJAVI SE na tradicionalni, osmi VIKEND ZATE 2021.

SINTA SOEKADAROVA

Zaradi neizmerne energije in navdušenja, ki ga je sprožila med udeleženci Vikenda zate, bo že četrto leto zapored z nami Sinta Soekadarova. Sinta je čista duša, Alenkina dolgoletna prijateljica, mama, osebna trenerka, joga učiteljica in učiteljica gibanja. Joga z njo je posebno doživetje, ki ga ne pozabiš zlahka. Sinto lahko spremljate na Facebooku in na Instagramu @sintasworld.


Več o Sinti si preberi TUKAJ.
Yin Yang Class v petek: Balancing the energy for the weekend.

Ravnovesje v življenju je ključno. Nič ni izključno slabo ali izključno dobro. Pomembno je kako uravnotežimo stvari, dogodke, življenje in seveda tudi energijo.

Po prihodu na Vikend zate 2021 in dobrodošlici bomo začeli z “Yin Yang Class-om”, na katerem se bosta prepletli energiji Alenke in Sinte.

PRIJAVI SE na tradicionalni, osmi VIKEND ZATE 2021.

IVICA FLIS SMAKA, dr. med., spec.

Ivica Flis Smaka, dr. med., spec. fizikalne in regenerativne medicine

Prejemnica priznanja Moja zdravnica 2017, zaposlena v Zdravstvenem centru Flis. Je specialistka fizikalne in rehabilitacijske medicine s širokim zaledjem znanj vzhodnih medicinskih znanosti, alternative in funkcionalne medicine. Ob večletni praksi v fizikalni in rehabilitacijski medicini je spoznala, da želi svojim bolnikom nuditi več. Skozi makrobiotiko, shiatsu, učenja klasičnih in ročnih masaža je “pripotovala” do Tradicionalne kitajske medicine in uspešno zakljućila šolo akupunkture v Sloveniji in na Kitajskem. Iz radovednosti in želje po dodatnem znanju je spoznavala homeopatijo, osvojila znanje ajurvede, v Evropi pa pridobila naslov mednarodne wellnes svetovalke. Je tudi sodna izvedenka za medicino s področja fizikalne in rehabilitacijske medicine.

Svoje znanje redno dopolnjuje. Spodaj so navedena le nekatera, za vsa pa poglej TUKAJ:

  • Leta 2013/2014: ameriški licenci iz Anti-Aging & Regenerative Medicine ter Sexual Health Medicine, 2014/2015 Nutritional Medicine (prehransko svetovanje) in 2016 Metabolna endokrinologija.
  • Anti-Aging & Nutritional Medicine zaključila v Bruslju (Thierry Hertoghe), jo nadgradila z ameriško licenco iz Anti-Aging and Regenerative Medicine, dodatno zaključila Sexual Health Medicine (A4M), Metabolno endokrinologijo in nutricistiko, Športno medicino in prehrano, Medic.zdravljenje odvisnosti.
  • Za svetovanja iz področja hormonske, anti-aging in prehranske terapije se je izobraževala v Bruslju, ZDA in Dubaju, je članica Ameriške Anti-Aging Akademije A4M, zaključuje še dodatne module v ZDA.
  • Članica mednarodne organizacije WOSIAM (World Society Interdisciplinary Anti-aging Medicine) in ameriške A4M (American Academy of Anti-aging Medicine).

“Zmeraj sem želela najti »izvir zdravja, mladosti in energije«, da bi lahko na ta način ljudem pomagala povrniti zdravje in ga vzdrževati, ga uravnavati iz lastnih energij, po vseh zakonih narave.” Ivica

Predavanje: Dodajmo življenju kakovostna leta – Kje so moji hormoni?

Si zastavljate vprašanja: kako ohraniti zdravje in dobro počutje, igrivost, živahnost in nagajivost? Kako ohraniti kakovost življenja in življenju dodati dobra leta?

Kdaj ANTI-AGING in kdaj BIOIDENTIČNI HORMONI? Kako je to povezano z izgorelostjo in kako se ji izogniti?

Predstavila bom učinke in delovanje bioidentičnih hormonov, ki so del »anti-aging terapije«, katere cilji so usmerjeni predvsem k dobremu počutju in kakovosti v vsakem življenjskem obdobju. Anti-aging medicina z novimi dognanji in bioidentičnimi/naravnimi hormoni nam vsem omogoča ohraniti kakovost bivanja, gibčno in vzdržljivo telo, visoko senzibilnost in lucidnost, zlasti pa zelo hitre in gibčne male sive celice. Terapija je namenjena ženskam v vseh obdobjih od puberetete naprej, še posebej ženskam v obdobju po 40. letu, ki na sebi opažajo spremembe: slabo počutje, nespečnost, nočno potenje, netoleranca do okolice, prepirljivost, umikanje v samoto, povešene prsi in spremenjene obline telesa, suha koža in sluznice, spremembe na nohtih, laseh in še veliko drugih. Vse te spremembe so povezane z obdobjem pred, med ali po menopavzi in so v veliki meri povezane z nizkim nivojem progesterona, deloma z »dobrim« estrogenom (z leti v telesu upada), z znižanimi vrednostmi ščitničnih hormonov, s povišanim nivojem kortizola, z motnjami izločanja melatonina in še čim.

Terapija pomaga tudi moškim, ki imajo težave zaradi nejevolje, utrujenosti, debelosti ali jih pestijo težave s prostato – andropavza je največkrat poglaviten razlog za navedene težave. Namenjena je tudi otrokom in mladostnikom, ki želijo zrasti, ter dekletom, ki jih pestijo boleče in močne menstruacije, kar izrazito ruši njihov življenjski ritem.

PRIJAVI SE na tradicionalni, osmi VIKEND ZATE 2021.

JANI PETROVIČ, dr. med., spec.

Jani Petrovič, dr. med., specializant dermatovenerologije in dermatokirurugije

Jani Petrovič, študij medicine je opravil na Medicinski fakulteti v Ljubljani, sedaj večji del svojega časa posveča estetski medicini. Že v zgodnjih letih študija je pričel delovati v različnih področjih kirurgije, tako je pridobil znanje v nevrokirugiji, abdominalni, vaskularni kirurgiji, ortopediji ter plastični, rekonstruktivni in estetski kirurgiji. Slednja je postala njegova strast, dolga leta je bil osebni asistent kirurg dr. Franca Planinška. Zaradi svoje perfekcionistične narave je svojim izkušnjam, ki jih je pridobil v Sloveniji in tujini, želel dodati še celostno znanje o koži ter se tako odločil za specializacijo dermatovenerologije.

Predavanje: Kolagen – magično zdravilo ali marketinški trik?

V poplavi prehranskih dodatkov smo dnevno bombardirani s čudežnimi napitki in eliksirji mladosti. Ali telesu sploh kaj pomeni ˝tekoči˝ kolagen? Se za njim skriva tehnologija ali prevara? Kaj vse moramo vedeti, da lahko pričakujemo rezultat?

PRIJAVI SE na tradicionalni, osmi VIKEND ZATE 2021.

NATAŠA GODLER, spec. mediesthetic

Nataša Godler je spec. mediesthetic, lastnica in strokovni vodja kozmetičnega salona NatashaSPAce Mediesthetic, ki letos praznuje že 20 let delovanja.

“ Na podlagi številnih izobraževanj, 27 letnega dela v kozmetiki in izkušenj, sem z leti izoblikovala svojih 5 stebrov pomlajevanja in skrbi zase. V NatashaSPAce smo orientirani na vidne rezultate v negi kože. Naši individualni lepotni načrti temeljijo na dermadiagnoističnih meritvah, ki pokažejo očem nevidno in omogočajo arhitekturo nege, pisane le vam na kožo. Moje srčno delo je ozaveščanje, svetovanje in reševanje problematik. Vidni in merljivi rezultati! Negujte se z ljubeznijo, spoštovanje in kvaliteto. Obrestovalo se vam bo!“ Nataša

Natašo lahko spremljate na Facebooku in na Instagram profilu @natashaspacemediestetic

Predavanje: Zdrava, sijoča in mladostna polt. Nega kože in Antiaging.

Kaj vse je pomembno pri negi kože in kakšna nega (ne) vodi v vidne rezultate?

Nega kože je zelo kompleksna, a le individuano in pravilno izbrani preparati in tretmaji zagotavljajo rezultate ter vidno izboljšanje problematik. Ključna za rezultate je zdrava epidermalna bariera, pravilno izbrana nega in pravilno izbrani tretmani v salonu, kjer ključno vlogo odigra tudi vrstni red. Kaj je fotostaranje? Kaj je ekstrinzično in intrinzično staranje? Kaj je dobra preventiva? Kaj je pravilna vsakodnevna rutina nege? Kako reševati problematike? Vse to bo tema predavanja o pravilni negi kože.

PRIJAVI SE na tradicionalni, osmi VIKEND ZATE 2021.

KATARINA KATANEC, mag. inž. Prehrane

Katarina Katanec, mag. inž. Prehrane

Leta 2016 je diplomirala Živilstvo in Prehrano na Biotehniški fakulteti v Ljubljani in kasneje dokončala magistrski študij Prehrane na Univerzi v Ljubljani. Aktivno se ukvarja z individualnimi svetovanji na področju zdrave in športne prehrane ter hujšanja.

(Pre)hrana predstavlja velik del njenega življenja. Ukvarja se s psihologijo prehranjevanja, raziskovanjem prehranskih trendov in razvijanjem novih živil. Je ljubiteljica aktivnega življenskega sloga in rada ustvarja preproste ter hitre recepte s povnovrednimi rastlinskimi živili.

V podjetju Center Moje Zdravje je nadgradila svoje znanje o športni in alternativni prehrani. Njena največja strast v podjetju je raziskovanje beljakovin blagovne znamke Sunwarrior, za katero že 6. leto pripravlja različne vrste izobraževanj. Kot predavateljica je sodelovala na tečaju o zdravem načinu prehranjevanja v sklopu projekta podprtega s strani Evropskega socialnega sklada in Republike Slovenije za promocijo zdravja na delovnem mestu,

Sodelovala je v različnih kuharskih oddajah, pri projektu za analizo jedilnikov na Pediatrični kliniki v Ljubljani, pisala strokovne članke za revije in portal MojeZdravje.net in je soustanoviteljica projekta Zame in Planet.

Njeno poslanstvo je poudarjati pomembnost preventivnega in optimiziranega prehranjevanja za zdravje. Skozi svoj poklic poskuša izobraževati ljudi o vplivu in pomembnosti prehrane v vsakdanjiku.

Predavanje: Vloga in pomen beljakovin za mladosten videz in regeneracijo telesa.

Na predavanju boste izvedeli katere so ključne lastnosti beljakovin, zakaj jih potrebujemo in koliko jih potrebujemo.

Podrobno bomo predstavili kakšna je njihova vloga v našem telesu (kako vplivajo na naš organizem, naše zdravje in mladosten videz). Izvedeli boste, kakšen naj bo vnos beljakovin (količinsko) skozi življenje, si znali izračunati vaše dnevne potrebe po beljakovinah, pogledali pa bomo tudi primer uravnoteženega jedilnika v praksi.

Sledi predstavitev rastlinskih beljakovin Sunwarrior, s katerimi se boste lahko na dogodku posladkali in regenerirali.


»Shaken, not stirred« – James Bond večer v družbi Martinija

Spoznali bomo skrivnost znamenite Bondove pijače in se poučili o razliki med »martinijem« in »Martinijem«. Ob večerji pa bomo uživali ob Martini mehurčkih in se seznanili od kje prihaja Prosecco, Asti.

»No Martini, no party«.

Martini Fiero & Tonik je pijača poletja in tudi ena izmed pijač na Vikendu zate 2021.

RECEPT:

  • 50% Martini Fiero
  • 50% tonik
  • rezina (rdeče) pomaranče
  • veliko ledu

Predavanje: Vloga mikrobima za zdravje kože

Danes veliko govorimo o mikrobiomu kože, a ali v resnici vemo kaj je in kako zelo je pomemben, da ostane naša koža zdrava? Vse to in kako poskrbimo da bo naš mikrobiom v ravnovesju boste izvedeli na predavanju v nedeljo.


PRIJAVI SE na tradicionalni, osmi VIKEND ZATE 2021.

UTRINKI VIKENDA ZATE 2018
KDAJ, KJE in KAJ?

Klikni na =>  PROGRAM 

CENA?

Klikni na => PRIJAVNICO

KJE SE PRIJAVIM?

Piši na =>  barbara@privilegium-slovenia.si

SODELUJOČI PARTNERJI


Screenshot 2019-07-04 02.23.01
Prvi dan
Drugi in tretji dan

Vikend zate 2018

VIIT novičke

Naročite si
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.